20. bölümüyle hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başaran Sen Anlat Karadeniz dizisi 6 Haziran Çarşamba günü yayınlanan bölümünün ardından, heyecanla 21. bölümünden söz ettirmeye başladı.

Yayınlanan son bölümünde Vedat’ın cinayet itiraf videosu gündeme bomba gibi düşüyor. Yakalanacağını anlayan Vedat yeni eşi Nazar, Yiğit ve Ceylan’ı da alarak kaçmaya çalışıyor. Tabi tüm bunları duyan Tahir boş durur mu? Vedat’ı yakalamak için yola koyulan Tahir başına geleceklerden habersiz.

İki Kardeşi Ayıran Son

Vedat’ın kaçmaya çalıştığı teknede birbirlerine giren iki ezeli düşman Tahir ve Vedat’ın kavgasından sonra Tahir, Yiğit’i de alıp tekneden atlayabiliyor ancak Vedat’ın ardı arkası kesilmeyen hain planları burada da gün yüzüne çıkıyor. İşlediği cinayeti Mustafa’nın üzerine yıkmasıyla şok olan izleyici, Mustafa’nın tutuklanması ve Yiğit ile Ceylan’ın acıklı ayrılık sahnesinde oldukça duygulu anlara şahit oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Sen Anlat Karadeniz 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan Sen Anlat Karadeniz dizisi sezon finaliyle tüm sevenlerini ekran başına toplayacak gibi gözüküyor. Mustafa’nın akıbeti hakkında bir tahminde bulunamayan izleyici minik Yiğit ve Ceylan’ın bir daha ne şekilde kavuşacağını merak ederken bir an önce yeni sezonun gelmesi dileğinde.

SEN ANLAT KARADENİZ 21. BÖLÜM FRAGMAN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları