Bu kadar konuşulan hatta ve hatta dünya çapında yankı uyandıran fotoğraf karesinde ne vardı?

54 yaşındaki Johnny Depp, Rusya St. Petersbourg’ta hayranları ile karşılaştı. Kibarlığını bir kez gözler önüne seren ünlü oyuncu fotoğraf çekilmek isteyen hayranlarını kırmadı ve hemen birer hatıra fotoğrafı çekildi. Buraya kadar her şey çok normal. Ancak fotoğraf sosyal medyada şok etkisi yaratınca merak edilen soruların ardı arkası kesilmedi. 

Johnny Depp’e ne oldu?

Johnny Depp’e ne oldu?

15 yaşında müzisyen olmak için kolları sıvayan Depp, 1984 yılında Nicolas Cage ile tanışınca hayatının akışı bir anda değişti. İlk oyununu oynama şansını elde ettiği bu tanışma sonrasında pek çok filmde oynayan Johnny Depp asıl kariyerinin zirvesine Karayip Korsanları filmiyle çıktı ve o günden sonra herkesin yakın markajına girdi. Özel hayatından stiline kadar pek çok konuda adından bahsettiren başarılı oyuncu, Rusya’da hayranlarıyla karşılaşana kadar son haliyle gündeme gelmemişti. 

İmajında köklü bir değişiklik yapmış olan başarılı oyuncu, hafızalara kazınan karizmatik halinden eser kalmadığını gösteren fotoğraf kareleriyle bir anda gündeme düştü. Saçların kazıtan ve sakallarını kesen Johnny Depp’in neden imajını değiştirdiği ise tam bir muamma.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları